Alergeni

Substanțe care cauzează alergii sau intoleranțe:

[1] Cereale, care conțin gluten: grâu, secară, orz, ovăz sau hibrizi ai acestora şi produse derivate.
[2] Lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză)
[3] Arahide şi produse derivate
[4] Ouă şi produse derivate
[5] Soia şi produse derivate
[6] Peşte şi produse derivate
[7] Crustacee şi produse derivate
[8] Fructe su caojă lemnoasă: migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), nuci Caju (Anacardium occidentale), nuci Pecan (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamiaşi nuci de Queensland (Macadamia ternifolia),precum şi produse derivate, exceptînd fructelecu coajă utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.
[9] Muştar şi produse derivate
[10] Ţelină şi produse derivate
[11] Moluşte şi produse derivate
[12] Dioxidul de sulf şi sulfiți în concentraţii mai mari de 10 mg/kg sau 10 mg/litru în SO2 total
[13] Lupin şi produse derivate
[14] Semințe de susan şi produse derivate
Made on
Tilda